Un secretar de stat din Ministerul Muncii, întâlnire cu reprezentanții vârstnicilor

0
392

Un secretar de stat din Ministerul Muncii a fost prezent astăzi la Târgu-Jiu. Adrian Rândunică a participat la Prefectura Gorj la întrunirea Comitetului Consultativ de Dialog Civic alături de reprezentanții persoanelor vârstnice, dar și ai instituțiilor aflate în subordonarea Ministerului Muncii.

Secretarul de stat în Ministerul Muncii, Adrian Rândunică, a declarat că reprezentanţii ministerului se află în această perioadă într-un tur prin ţară privind consultări pe proiectul Legii pensiilor, o lege care să nu mai fie modificată pe parcursul aplicării, aşa cum s-a întâmplat până acum.

Autoritățile județene au salutat prezența secretarului de stat la Târgu-Jiu. Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu

Legea pensiilor a fost finalizată, iar autorităţile lucrează în prezent la legislaţia subsecventă, reprezentanții Ministerului Muncii anunțând că se fac simulări pe trei formule de calcul pentru a opta ulterior pentru cea mai avantajoasă.
De asemenea, în cadrul vizitei la Târgu-Jiu, Adrian Rândunică, secretar de stat în Ministerul Muncii a vorbit și despre măsurile sociale luate la nivel de minister atât în ceea ce privește salarizarea, cât și pensiile.