Un nou sondaj cu aceiași candidați?

Share dacă ți-a plăcut!

După Adrian Tudor și Luis Popa se declară pregătit să intre intr-un nou sondaj de opinie, în cazul în care noua conducere a PSD Gorj va decide să fie efectuată o altă măsurătoare pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Primul sondaj de opinie a fost demarat de partid la sfârșitul anului trecut, însă rezultatul acestuia nu a mai fost făcut public.

Florin Cârciumaru, fostul lider al PSD Gorj a anunțat în urmă cu ceva timp că studiul sociologic, în care intraseră numele a opt social-democrați nu mai este relevant , având în vedere faptul că organizația județeană are acum o altă conducere după Conferința Județeană de Alegeri. Cu toate că vechiul sondaj a creat vâlvă în partid și nici nu a mai fost făcut public, unii dintre social-democrații care aspiră la postul de primar de la Primăria Târgu-Jiu nu dau înapoi și își doresc în continuare să intre în competiția pentru desemnarea candidatului la alegerile locale din 2020. Până în acest moment atât Adrian Tudor, viceprimarul din Târgu-Jiu, cât și Luis Popa, directorul Serviciului de Gestionare a Deșeurilor Gorj și-au anunțat intenția de a intra într-un nou sondaj de opinie. Cel din urmă susține că nu este interesat de nicio altă candidatură de natură politică, doar de postul de primar de la Târgu-Jiu.

În sondajul de opinie comandat de PSD Gorj la sfârșitul anului trecut pentru stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, au fost cooptați opt social-democrați.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)