Un nou protest la IDP

0
325

A fost grevă în această dimineață la podul de la Turcinești. Zeci de angajați ai Întreprinderii  de Drumuri și Poduri Gorj care efectuau lucrări în zonă au protestat din nou, fiind nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariile de șapte luni de zile. Angajații IDP au mai protestat și înainte de sărbătorile pascale, după care, societatea administrată de Consiliul Județean Gorj a intrat în insolvență. Se pare însă că nici după demararea procedurilor, situația nu s-a îmbunătățit.

Noi tensiuni la Întreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj. Salariații au protestat din nou în această dimineață pe șantierul de la Podul Turcinești acolo unde efectuează lucrări. Oamenii se plâng că nu au primit salariile de câteva luni și au ajuns la limita suportabilității. Chiar dacă firma administrată de Consiliul Județean Gorj a intrat în insolvență, soluție pe care mai marii județului au considerat-o  ca fiind salvatoare la acel moment, realitatea arată totuși că firma se îndreaptă cu pași repezi spre faliment. Oamenii spun că deși au purtat mai multe discuții cu reprezentanții companiei au primit în schimb doar promisiuni.

Chiar dacă situația de la IDP este dezastruoasă, nimeni nu își explică cum de șefii de la județ continuă să îl țină în fruntea companiei pe Marius Florică, directorul care a dus societatea în insolvență. Întrebat de mass media care este situația reală de la IDP, Florică a dat cu stângul în dreptul și a demonstrat că în realitate nu îi pasă de salariații care muncesc de luni de zile fără nici un leu. Întreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj înregistrează datorii de 13 milioane de lei ca urmare a lipsei de lucrări.