Ultimele pregătiri pentru inaugurarea RMN-ului

0
563

La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu se fac ultimele pregătiri pentru inaugurarea oficială a noului aparat RMN. Acesta a fost adus la unitatea medicală printr-un program al Ministerului Sănătăţii finanţat de Banca Mondială. În ceea ce priveşte Computerul Tomograf, echipamentul ar putea ajunge la Târgu Jiu în toamna acestui an.

Se fac ultimele pregătiri pentru inaugurarea oficială a noului  aparat RMN. Şeful Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu susține că în prezent mai sunt de întocmit doar documente între spital şi firma care a adus şi montat echipamentul. Urmează să fie notificat şi Ministerul Sănătăţii după care aparatul va fi pus în funcţiune şi va putea oferi servicii de specialitate bolnavilor.

În ceea ce priveşte Computerul Tomograf, echipamentul ar putea ajunge la Târgu Jiu în toamna acestui an. Cosmin Popescu afirmă că a fost încheiat un act adiţionat la contractul încheiat de Ministerul Sănătăţii, astfel încât să fie cumpărat şi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu un computer tomograf nou.