Tupeu fără limite. Și-a parcat mașina de teren pe două locuri destinate persoanelor cu handicap

Share dacă ți-a plăcut!

Tupeu fără limite la Târgu Jiu. O femeie și-a parcat bolidul de lux pe două locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap. imaginile surprinse în parcarea subterană a Mall-ului din municipiu au stârnit reacții dure din partea cetățenilor după ce au fost postate pe o rețea de socializare. Când a văzut că a devenit ”vedetă” pe internet, femeia nu s-a putut abține și le-a răspuns imediat internauților. În loc să își ceară scuze, ea le-a scris un mesaj halucinant celor care au „îndrăznit” să o ia la rost.

„Parchez unde vreau! (…) Mâine o parchez tot acolo. Măcar sa fiu in centrul atenţiei in fiecare zi“, a scris tânăra şoferiţă.

„Ciobanul tot cioban!”, „ Se rasfata si ei ciobanii cand vad parcari cimentate , ca la stana este namolul pana la jumatea rotii”, „ Cand au venit prima data la mall dadeau Bună ziua la Manechine !”, „ Uite , de data asta te ințelegem ca ai venit de la stana si nu stii ce e aia civilizatie , dar trebuie sa ne promiți că nu mai parchezi așa”, au reacționat internauții. 

Fiind atacată din toate părțile, șoferița s-a gândit să își ceară totuși scuze. Tânăra a explicat că nu s-a gândit că lucrurile vor degenera și că ea a luat totul ca pe o glumă.

„Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima data luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greşeşte , e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjuraţi şi să folosiţi cuvinte jignitoare. Era prea aglomerat şi nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Staţi calmi , mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze de toată nebunia creată“, a spus femeia.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)