Termocentrala Rovinari cuprinsă de flăcări

Share dacă ți-a plăcut!

Alertă la Termocentrala Rovinari. Un incendiu violent a izbucnit în jurul orei 02:00 dimineața, iar intevenția salvatorilor a durat mai bine de 2 ore și jumătate. Fumul dens a îngreunat misiunea pompierilor însă incedniul a fost lichidat în cele din urmă.

Alarma a fost dată în miez de noapte, după ce pompierii au fost sesizați cu privire la faptul că Termocentrala Rovinari a fost cuprinsă de flăcări. În jurul orei 02:00, salvatorii au pornit spre locul incendiului. Ajunși la termocentrală, au stabilit că focul era localizat la nivelul benzilor transportoare, cota 37, fapt care i-a determinat pe pompieri să acționeze cu ajutorul a trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și să utilizeze o autoplatformă pentru lucru la înălțimi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj. Fumul dens a învăluit termocentrala, astfel acțiunea eroilor a fost îngreunată considerabil, iar după mai bine de două ore acerbe de luptă cu flăcările , s-a reușit lichidarea incendiului.

”S-a intervenit pentru localizarea incendiului, iar după aproximativ două ore și jumătate incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime și nu a fost afectată funcționarea termocentralei”, a transmis Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj.

Împrejurările în care a izbucnit incendiul sunt încă incerte, așadar se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)