Taxă mai mare pentru căsătoriile de Anul Nou la Poarta Sărutului. 15 cupluri îşi vor uni destinele la Târgu Jiu, în Parcul Central

Share dacă ți-a plăcut!

Autorităţile din Târgu Jiu au majorat taxa de oficiere a căsătoriilor de Anul Nou, lângă Poarta Sărutului. De anul acesta suma plătite de cupluri este de 500 de lei. Anul trecut taxa a fost de 400 de lei.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Târgu Jiu, la cumpăna dintre ani 15 cupluri îşi vor uni destinele lângă opera brâncuşiană, în Parcul Central. Este vorba de trei cupluri din judeţul Gorj şi 12 cupluri din afara judeţului, respectiv din: Bucureşti, Ilfov, Braşov şi Mehedinţi. Tinerii vor primi din partea autorităţilor şampanie şi flori. De oficierea cununiilor civile se va ocupa primarul Marcel Romanescu.

Este de amintit că la Târgu Jiu, căsătoriile de Anul Nou, sub Poarta Sărutului au devenit o tradiţie. Sute de cupluri şi-au unit destinele în Oraşul lui Brâncuşi. Se consideră că oficierea căsătoriei la Poarta Sărutului va asigura trăinicie şi va aduce noroc mirilor.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)