Sute de familii au rămas aseară fără apă, după ce o conductă s-a spart și a inundat mai multe strazi din Târgu Jiu

0
411

Sute de apartamente şi case din Târgu Jiu au rămas, aseară, fără apă curentă, după ce o conductă veche s-a spart la numai un an de când a fost reparată.

Bulevardul Ecaterina Teodoroiu din Târgu-Jiu a fost complet inundat seara trecută, traficul rutier a fost blocat, iar pietonii surprinşi în acele momente în zonă au fost extrem de revoltați pe autorități.Avaria s-a produs asearăîn jurul orei 17.00, iar în doar câteva minute, şoseaua a fost acoperită de apă.

Conducta veche de câteva zeci de ani, s-a fisurat chiar în dreptul unui magazin.

Apa a inundat şi câteva curţi din zonă, spre disperarea proprietarilor.

Oamenii se plâng că au păţit la fel şi în urmă cu mai puţin de un an, tot din cauza unei conducte sparte. Mai multe echipe ale operatorului de apă şi canal au intervenit pe tot parcursul nopţii pentru a remedia defecțiunea. Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Aparegio Gorj s-au scuzat pentru discomfortul creat cetățenilor.  ”Aparegio Gorj anunță consumatorii de apă din zona de Nord a orașului Târgu-Jiude faptul că, în urma unei avarii apărute la conducta principală de distribuție din premo cu diametrul de 600 mm, alimentarea cu apă va fi întreruptă cel puțin opt ore. Echipele Aparegio sunt mobilizate pentru această intervenție. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicatul Aparegio Gorj.