Social-democrații gorjeni regretă pierderea mandatului de primar al lui Marian Ardeiu de la Samarinești

0
241

Social-democrații gorjeni regret faptul că edilul din Samarinești, Marian Ardeiu a pierdut mandatul de primar al localității. Marian Ardeiu. Acesta a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, care a stabilit că Ardeiu  a fost în acelaşi timp şi primar, şi fermier. Liderii PSD Gorj susțin că edilul era foarte apreciat pentru hărnicia sa atât de comunitatea din Samarinești, cât și de colegii de partid. “Vestea a venit pe neașteptate”, susține Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj care afirmă că, deși legea trebuie respectată există anumite ambiguități care au dus la situația neplăcută de acum.

Și vicepreședintele PSD Gorj regretă că social-democratul Marian Ardeiu a pierdut madatul de primar al comunei Samarinești și spune că, în aceste condiții partidul va trebui să desemneze o altă persoană care să continue proiectele demarate de edilul Marian Ardeiu.

Edilul comunei Samarineşti, Marian Ardeiu  a rămas fără mandat în urma unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Primarul fusese declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate care a stabilit că edilul s-a aflat în stare de incompatibilitate începând cu 15 februarie 2012, întrucât a deținut, simultan, atât funcția de primar al comunei Samarinești, cât și calitatea de comerciant persoană fizică.