Și-a filmat prietenul după ce l-a înjunghiat

0
388

Detalii halucinante ies la iveală în cazul bărbatului de 31 de ani înjunghiat chiar de către prietenul său. Imediat după incident, agresorul de 24 de ani a scos telefonul mobil și a filmat victima timp de câteva minute  în timp ce stătea întinsă pe podea, după ce a fost lovită de mai multe ori cu un cuțit în zona pieptului. Bărbatul se zbate acum între viață și moarte la un spital din Târgu Mureș, iar așa zisul său prieten se află în spatele gratiilor. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

 

Detalii surprinse parcă din filmele de groază ies la iveală în urma scenelor petrecute joi seara într-un apartament de pe strada Narciselor din Târgu Jiu. Înainte de suna loa poliție și a le spune oamenilor legii că și-a înjunghiat prietenul, agresorul a luat telefonul mobil și l-a filmat în timp ce agoniza într-o baltă de sânge. Pe tot parcursul filmării, acesta își înjura victima fără oprire, supărat că l-ar fi trădat. Agresorul, cunoscut cu antecedente penale se afla deja în vizorul polițiștilor, după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Procurorii au decis ca acesta să stea în spatele gratiilor pentru 30 de zile, după care își va primi pedeapsa cuvenită.

În prezent victima se află în stare gravă la un spital din Târgu Mureș, după ce cuțitul i-a atins mai multe organe. După ce a ajuns la spital medicii l-au supus la mai multe intervenții chirurgicale.