Scandal cu pietre între vecini

Share dacă ți-a plăcut!

Scandalurile se țin lanț la Târgu Cărbunești. Un tânăr de 24 de ani din oraș a dormit o noapte în spatele gratiilor după ce a intrat împreună cu tatăl său în curtea unui vecin și i-a spart acestuia mai multe geamuri. Cei doi au încercat astfel să-și regleze conturile cu vecinul în urma unor neînțelegeri din trecut.

După ce au intrat fără drept în curtea vecinului, bărbatul de 55 de ani și fiul acestuia de 26 s-au luat la ceartă cu acesta, după care situația  a scăpat de sub control. Cei doi au început să arunce cu pietre în casa bărbatului și până au ajuns polițiștii, aceștia au reușit să spargă mai multe geamuri. Ulterior, oamenii legii au decis ca tânărul de 26 de ani să îşi petreacă cel puţin 24 de ore în spatele gratiilor.

Surse susțin că scandalul între vecini ar fi pornit în Norvegia, unde le-ar fi fost confiscat un autoturism la cumpărarea căruia ar fi contribuit amândoi.Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)