S-a sinucis după gratii

Share dacă ți-a plăcut!

Un bărbat care a încercat să își ucidă soția în plină stradă , anul trecut, în luna decembrie, a recurs la un gest extrem. S-a spânzurat chiar în incinta Penitenciarului Târgu-Jiu, unde își aștepta pedeapsa pentru agresiunea comisă. Constantin Șchiopan, din municipiul Motru, era privat de libertate, fiind judecat pentru tentativă de omor.  În luna decembrie a anului trecut, acesta și-a înjunghiat soția de mai multe ori, chiar în plină stradă în municipiul Motru, după ce aceasta părăsise domiciliul împreună cu cei doi copii, din pricina scandalurilor conjugale repetate. În tragica zi, Dorina Șchiopan, în vârstă de 39 de ani, a fost atacată de soțul ei, chiar în timp ce își ducea copiii spre o unitate de învățământ. Agesorul și-a urmărit victima pe drumul spre școală, și a încercat să o omoare fără să țină cont că unul dintre copiii săi, în vârstă de doar 6 ani, asistă la cumplita scenă. După oroarea comisă, soțul a încercat să își pună capăt zilelor, provocându-și mai multe leziuni cu cuțitul, însă rănile au fost superficiale. Intervenția chirurgicală care a salvat-o pe femeie de la moarte, după ploaia de lovituri a soțului său a durat mai bine de 7 ore, având loc în Spitalul din Târgu-Jiu, din cauza stării critice în care se afla. Ieri, Constantin Șchiopan a reușit să își ducă la bun sfârșit planul de a-și pune capăt zilelor. Surse afirmă că deținutul aflase că va fi privat de libertate pentru o perioadă de 15 ani, fapt care l-a determinat să recurgă la gestul extrem. În doar câteva minute a pus în aplicare planul de a se spânzura în camera de deținere.

” În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea: familiei persoanei condamnate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor “, a anunțat conducerea Penitenciarului Târgu Jiu, într-o informare de presă.

Personalul medical al Penitenciarului Târgu-Jiu, a depus eforturi supraomenești pentru a-l resuscita pe bărbat până la sosirea unei ambulanțe, însă acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii sosiți la fața locului fiind nevoiți să constate decesul la ora 11:40.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)