Romanescu îl trimite pe Tudor să candideze la Lelești

Share dacă ți-a plăcut!

Ziua și atacul între aleșii municipiului Târgu-Jiu! Marcel Romanescu și Adrian Tudor nu mai reușesc de ceva timp să colaboreze și se critică reciproc în spațiul public de câte ori au ocazia. Astăzi, Marcel Romanescu i-a recomandat lui Adrian Tudor, care își dorește să candideze și el la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Târgu-Jiu, să facă acest lucru la Lelești. Edilul în exercițiu susține, însă că nu ar avea nicio șansă nici acolo, din cauză că este slab pregătit.

Adrian Tudor de cand s-a născut a vrut să fie primar! Afirmația îi aparține edilului în exercițiu, Marcel Romanescu, acesta lansând noi acuzații la adresa vicelui Adrian Tudor. Cei doi își dispută Primăria Târgu-Jiu și la alegerile locale din 2020, iar de ceva timp nu se mai înțeleg nici în ceea ce privește activitatea din instituție.

După ce săptămâna trecută, Adrian Tudor susține că Marcel Romanescu nu va mai fi ales primar la viitoarele alegeri, astăzi edilul din municipiu îl trimite pe Adrian Tudor să candideze la Lelești, cu toate că, susține acesta, nici acolo nu ar avea șanse să câștige primăria, din cauza slabei pregătiri pe care o are.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)