Romanescu: Delegarea atribuțiilor nu este nestatutară

Share dacă ți-a plăcut!

Marcel Romanescu, președintele PNL Gorj susține că decizia de delegare a atribuțiilor de coordonare a alegerilor europarlamentare nu este nestatutară , în condițiile în care nu va exista un document oficial în acest sens. Mai mult, edilul susține că oricum persoana care va fi delegată să îi preia atribuțiile este chiar secretarul general al partidului, care care va coordona organizatoric campania.

Marcel Romanescu, președintele PNL Târgu-Jiu, reacție, după ce conducerea organizației județene i-a atras atenția că încalcă statutul partidului prin delegarea atribuțiilor de coordonare a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Edilul din municipiu a explicat că decizia respectivă nu este statutară, întrucât cel pe care l-a delegate să îi preia din atribuțiile politice este chiar secretarul general al formațiunii politice, Bogdan Bejinaru. “Nu trebuie neapărat să fac o hârtie scrisă cu cel pe care eu îl desemnez să se ocupe cu partea de organizare a alegerilor”, afirmă Marcel Romanescu, acesta susținând că, oricum funcția pe care o deține Bogdan Bejinaru chiar acest lucru prevede.

Marcel Romanescu a anunțat că nu se va implica decât din punct de vedere administrativ în ceea ce privește organizarea alegerilor europarlamentare, după ce liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu l-a susținut pe Marian Jean Marinescu pentru o candidatură la alegerile din luna mai și nu un gorjean, așa cum își dorea edilul din Târgu-Jiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)