Romanescu, atacat pentru că a stopat grupurile de interese

0
377

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a făcut o serie de declarații cât se poate de tranșante cu privire la anumiți salariați ai primăriei care se folosesc de numele său în anumite circumstanțe pentru a intimida sau pentru a face presiuni în scopul dobândirii unor avantaje personale.

Edilul-șef a susținut că orice persoană care are de-aface cu astfel de practici să meargă imediat la organele abilitate și să denunțe o astfel de faptă deoarece este exclusă total implicarea lui Romanescu în astfel de situații care intră sub sfera laturii penale.

Totodată, Romanescu a precizat că s-a confruntat cu foarte multe critci deoarece este dispus să respecte legea în integralitatea ei, dar și că așteaptă propuneri concrete din partea celor interesați cu adevărat de soarta orașului Târgu Jiu.

Principalele atacuri la adresa sa au fost făcute pentru că vrea să oprească risipa banului public și, așa cum s-a constata deja, dacă ar fi avut grupuri de interese în spatele său, ar fi lăsat ca lucrurile să se desfășoare altfel.

Așa cum a declarat în studoiul ACCES TV, prioritatea primarului Marcel Romanescu este acela de a reprezenta exclusiv interesele locuitorilor orașului Târgu-Jiu, nimic altceva!