Reținut după ce a violat o bătrână de 87 de ani

0
468

Tânărul de 23 de ani din Negomir care a intrat prin efracție în casa unei bătrâne de 87 de ani și a violat-o a fost prezentat astăzi procurorilor din Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă. Acesta este acuzat că a supus-o pe femeie unor chinuri groaznice. A doua zi bătrâna a mers la primarul comunei care a sunat de urgență la Poliție.

Tânărul care a intrat în miez de noapte în locuința bătrânei de 87 de ani a ajuns astăzi în fața magistraților gorjeni să dea socoteală pentru faptele sale. Acesta este acuzat că în noaptea de miercuri spre joi a intrat prin efracție în casa bătrânei din comuna Negomir și a supus-o la mai multe perversiuni sexuale. A doua zi, octogenara a mers la primarul Tudor Oiță și i-a povestit tot ce s-a întâmplat.

Acesta a pus imediat mâna pe telefon și a alertat poliția, care a dat imediat de urmele agresorului.

Femeia, traumatizată, şi-a anunţat apoi şi rudele. Bătrâna a povestit că agresorul purta o cagulă pe faţă şi a intrat peste ea în miezul nopţii. Ea s-a luptat cât a putut şi la un moment dat a reuşit să îl vadă la faţă. În urma loviturilor primite, bătrâna are nevoie de 8 zile de îngrijiri medicale.