Proiect de 5 milioane de euro la Motru

0
4534

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu vrea ca în perioada următoare, să pună accent pe investiții care vor genera venituri la bugetul local. Edilul a precizat în cadrul emisiunii Punctul pe ”I” de la Acces Tv, că administrația pe care o conduce are în vedere, în perioada următoare, accesarea de fonduri europene pentru implementarea unui proiect în valoare de 5 milioane euro.

Totodată, edilul-șef a mai precizat că mandatul de primar în Motru este unul foarte dificil deoarece majoritatea din Consiliul Local are o altă coloratură politică și are – de cele mai multe ori – un punct de vedere hei-rupist și populist asupra proiectelor de impact major.

În aces sens, șeful administrației motrene a adresat un îndemn la înțelepciune, calm și responsabilitate pentru a evita tendința unor persoane rău-intenționate de a împiedica să meargă lucrurile așa cum trebuie.

Jianu a mai explicat faptul că lucrurile nu mai trebuiesc tratate în mod pompieristic și va pune în perioada următoare un accent deosebit pe implementarea de investiții care vor genera venituri la bugetul localității.

În sensul acesta, primarul municipiului Motru a făcut apel la toți consilierii locali și le-a atras atenția ca proiectele să nu mai fie tratate în bășcălie și obiectivele care există să genereze stabilitate în echipa administrației.

Un alt aspect important punctat de primarul Gigel Jianu este acela că s-au parcurs de către municipalitate toate etapele premergătoare pentru accesarea de fonduri europene, deși datoriile moștenite au fost unele extrem de ridicate și care au grevat serios bugetul administrației publice locale din Motru.