Pro și contra mitingului PSD

Share dacă ți-a plăcut!

Nu toți social-democrații gorjeni sunt de acord cu mitingul care va avea loc sâmbătă 9 iunie în Piața Victoriei din București. Edilul din Bengești, Ciocadia, de exemplu nu vede scopul organizării acestuia și spune că nu era momentul pentru o astfel de manifestație amplă. Victor Giogia care este și președintele organizației PSD de la Bengești-Ciocadia afirmă că, oricum nu va reuși să trimită mai mult de 10 oameni la protest.

Deși ar fi fost primită o recomandare de la Bucuresti pentru ca participanții la miting să poarte tinute albe, edilul din Bengeşti-Ciocadia susține că singura explicație în ceea ce privește această cerință ar fi legată de faptul că este cald. Pe de altă parte, Giogia consideră că nu se impunea organizarea acestui miting, având în vedere că sunt alte priorităţi şi mai ales că PSD se află la putere.

În schimb, edilul din Turburea, Ion Bârcă va încerca să aducă mulţi oameni din comună la manifestația de sâmbătă din Capitală. Bârcă spune că este de acord cu organizarea mitingului şi este sigur că se va reuşi strângerea a 2.000 de participanţi pentru protestul de pe 9 iunie.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)