Primarul Marcel Romanescu anunță că va lua măsuri, după ce numărul accidentelor de circulație a crescut alarmant în ultima perioadă

0
393

Numărul accidentelor de circulație a crescut îngrijorător in ultima perioadă în municipiul Târgu Jiu. Cele mai multe din cauza vitezei excesive. Pentru a evita producerea unor astfel de evenimente care pun în pericol viața cetățenilor, primarul Marcel Romanescu s-a întâlnit astăzi cu reprezentanți ai Poliției Rutiere pentru a stabili ce măsuri trebuie luate pentru ca acest gen de evenimente să nu se mai producă.

Seara trecută, un grav accident de circulație s-a produs pe strada Victoriei din municipiu, un bărbat de 48 de ani ajungând în stare gravă la spital după ce mașina pe care o conducea a fost lovită în plin de un alt participant la trafic care a intrat pe contrasens. Un alt eveniment rutier a avut loc, chiar a doua zi de Crăciun pe Calea Severinului din Târgu Jiu, când o tânără de 25 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului, care ulterior a căzut peste autoturism provocându-i acesteia răni destul de grave.