Primarul din Târgu-Jiu susţine că le-a mulţumit consilierilor locali şi nu a dorit să îşi asume singur meritele pentru viitoarea achiziţie a Casei de Cultură a Sindicatelor, așa cum a fost acuzat

0
207

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu susține că s-a înţeles greşit faptul că a dorit să îşi asume singur meritele pentru viitoarea preluare a Casei de Cultură a Sindicatelor din oraş. Potrivit lui Marcel Romanescu în mesajul pe care l-a transmis pe o reţea de socializare le-ar fi mulţumit consilierilor locali pentru implicare şi pentru că au colaborat pentru rezolvarea problemei achiziţiei imobilului respectiv. Social-democrații gorjeni l-au acuzat, însă pe nedrept prin intermediul unui comunicat de presă că și-a însușit singur meritele în ceea ce privește achiziționarea Casei de Cultură a Sindicatelor.

Casa de Cultură este scoasă la vânzare pentru suma de 8,7 milioane de lei. Consiliul Local a aprobat suma de aproape 4 milioane de lei pentru a face o ofertă lichidatorului judiciar. Licitaţia pentru vânzarea clădirii va avea loc în data de 2 aprilie.