Primarul din Târgu Jiu, mulțumit că anul acesta nu vor fi majorate impozitele şi taxele locale

Share dacă ți-a plăcut!

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, se declară mulțumit că anul acesta nu vor fi probleme cu impozitele şi taxele locale în municipiu. Acestea vor rămâne la fel ca în 2018, lucru ce reprezintă un motiv de bucurie după cum declară primarul în funcţie. În plus, Romanescu se laudă şi cu faptul că s-a reuşit scăderea impozitelor pentru agenţii economici.

În schimb, Romanescu susține că este regretabil ce se întâmplă la unele administraţii publice locale, ca urmare a neînţelegerilor. Exemplul oferit este municipiul Motru, unde s-a pus în discuţie la un moment dat creşterea impozitelor şi a taxelor locale.

Edilul din Târgu Jiu a mai afirmat că în momentul de faţă trebuie clarificată situaţia bugetului la nivel central. Dacă se va rămâne la varianta propusă de Guvern în prezent cheltuielile vor fi foarte mari pentru primărie. Primarii cer un buget măcar la nivelul anului 2017. Pierderea la buget a primăriei este de 14 milioane de lei, fonduri nealocate de la bugetul central, susține edilul din Târgu-Jiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)