Primăria Târgu Jiu trebuie să asigure încălzirea noului stadion pe perioada de iarnă, deşi investiţia nu e gata

Share dacă ți-a plăcut!

Edilii din Târgu Jiu trebuie să aloce fonduri pentru ca noul stadion municipal să fie încălzit pe perioada de iarnă. Potrivit viceprimarului din Târgu Jiu, Aurel Popescu, din discuţiile cu firma care a construit stadionul este necesar ca pe perioada sezonului rece spaţiile din interiorul arenei să fie încălzite la o temperatură de 8 – 10 grade Celsius.  Este posibil ca, dacă nu va fi asigurat agentul termic în următoarele luni, până în primăvară, lucrările să fie afectate din cauza gerului care se anunţă la iarnă. Viceprimarul a mai spus că vor fi alocate fonduri pentru plata utlităţilor. De asemenea, aseară au fost făcute primele probe pentru instalaţiile de iluminat. Peste două săptămâni va fi semnată şi o recepţie parţială a lucrărilor, a mai spus edilul Aurel Popescu.

Viceprimarul din Târgu Jiu a menţionat că este o obligaţie a municipalităţii pentru a întreţine investiţia pentru a nu genera lucrări suplimentare de reabilitare. Vor fi căutate căile legale pentru alocarea de fonduri şi protejarea investiţiei.

Vicele susţine că vor fi luate măsuri şi pentru protejarea gazonului, a clădirilor şi a întregului ansamblu sportiv.

Arena din Târgu Jiu este cotată la patru stele, are peste 12.000 de loturi şi va putea găzdui până la semifinale de Europa League. Noul Stadion Municipala costat peste 22 de milioane de euro. Momentan, nu se cunoaşte ce echipă de fotbal va evolua pe noua arenă de la Târgu Jiu, Pandurii fiind cu un picior în Liga a treia şi la un ps de faliment.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)