Primăria alocă bani pentru echipa de robotică de la CNET

Share dacă ți-a plăcut!

Autoritățile locale din Târgu Jiu vin în sprijinul elevilor de la ”Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu”  care s-au calificat la Campionatul Mondial de Robotică, ce va avea loc  în statele Unite ale Americii. Primarul municipiului Târfu Jiu, Marcel Romanescu va organiza, miercuri o ședință de îndată în cadrul căreia va aproba alocarea sumei necesare pentru ca echipa de robotică să poată face deplasarea în Statele Unite.

Zece elevi ai Colegiului National ”Ecaterina Teodoroiu” din Targu Jiu au reusit să se califice in etapa internatională a competitiei de robotică. Tinerii pasionati de tehnologie au inventat un robot, cu care au participat la competitia natională, ce a avut loc week-end-ul trecut la Bucuresti. Prima echipă de robotică a gorjului va participa la Campionatul Mondial de Robotică ce se va desfășura în Detroit, Statele Unite ale Americii. Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu a precizat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă că miercurea viitoare va convoca o ședință de îndată pentru alocarea sumei necesare pentru ca echipa de robotică să poată face deplasarea în SUA.

O parte din suma necesară pentru ca elevii să poată face deplasarea la Detroit va fi asigurată din sponsorizări, iar cealaltă parte va veni din partea municipalității.

Campionatul Mondial de Robotică va avea loc în data de 22 aprilie în Statele Unite ale Americii.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)