Primar liberal, candidat la europarlamentare

Share dacă ți-a plăcut!

Un primar din Gorj va fi pe lista la alegerile europerlamentare din 2019. Biroul Permanent Local al PNL Târgu Jiu a votat în unanimitate susținerea lui Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci, pentru alegerile europarlamentare. Propunerea va fi înaintată conducerii județene a PNL Gorj.

”Având în vedere propunerea asumată de președintele organizației municipale a PNL, domnul Marcel Laurențiu Romanescu, ca filiala Gorj să aibă un candidat pe o poziție eligibilă pentru pentru alegerile din Parlamentul European, din anul 2019, Biroul Permanent Local al PNL Târgu Jiu, întrunit în ședință ordinară în data de 18.09.2018, a decis în unanimitate de voturi, să susțină  propunerea de candidatură a domnului Leuștean Dumitru, primarul orașului Novaci. În aces sens, Biroul Permanent Local al PNL Târgu Jiu, va înainta spre validare către BPJ al PNL Gorj această propunere, urmând ca forul județean să parcurgă procedurile statutare, privind desemnarea domnului Leuștean Dumitru în calitate de candidat pentru alegerile la Parlamentul European din anul 2019, pe lista Partidului Național Liberal”, au transmis reprezentanții PNL Gorj într-un comunicat de presă.

România va avea 33 de europarlamentari din 2019, astfel că pentru PNL locurile eligibile sunt considerate 1-10, iar cele semieligibile ar fi între 11-20.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)