PNL,miting neautorizat

0
371

PNL Gorj organizează miting împotriva Guvernului Tudose, însă fără autorizare de la Primăria Târgu-Jiu. Solicitarea acestora a fost depusă prea târziu, susțin reprezentanții municipalității care au respins cererea de organizare a mitingului. Liberalii susțin, însă că își asumă acest lucru, cu riscul de a fi amendați. Important este, susțin aceștia ca Guvernul să pice.

 

PNL organizează astăzi în toată țara mitinguri împotriva Guvernului Tudose. La Târgu-Jiu liberalii nu au primit aprobarea primăriei pentru că solicitarea a fost depusă prea târziu. Deși nu este autorizat, mitingul va avea loc, anunță Denisa Șuță, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

Dumitru Leuștean, prim-vicepreședintele PNL Gorj a anunțat că la protest, pe lângă membri de partid, pot participa cetățeni din tot județul lamitingul din Piața Prefecturii unde se va da citire textului moțiunii de cenzură.

Edilul din Novaci susține că este important ca actualul Guvern să pice, ca urmare a măsurilor care pun presiune atât pe angajați, dar și pe administrațiile publice locale.