Peste 200 de persoane au participat la mitingul PNL împotriva Guvernului Tudose. Acțiunea de protest nu a fost autorizată de Primăria Târgu-Jiu

0
340

Peste 200 de persoane au participat aseară la mitingul organizat de PNL împotriva actualului Guvern. Participanții la acțiunea de protest au pornit în marș din fața sediului PNL și s-au oprit în Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, acolo unde au scandat lozinci împotriva Guvernului Tudose. Primarul din Câlnic, Dumitru Vulpe, prim-vicepreședinte al PNL Gorj a fost cel care a dat citire textului moțiunii de cenzură inițiată de PNL.

În Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, pe lângă membri de partid, au venit și destul de mulți pensionari care s-au plâns de Guvernarea  PSD.

 

Chair dacă nu cunoșteau ce conține textul moțiunii de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului, unii dintre participanții la protest au venit în Piața Prefecturii nemulțumiți de traiul de zi cu zi.

Liberalii au organizat mitinguri în toate orașele din țară, la Târgu-Jiu, însă acțiunea de protest nu a fost autorizată de autorităților locale. Lipsa autorizației a fost pusă de către liberali atât pe seama timpului scurt, cât și a faptului că, astfel, au dat posibilitatea și altor persoane neafiliate politic de a li se alătura. Denisa Șută, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj a declarat că gorjenii au fost mobilizați pe rețelele de socializare să participe la miting.

În acest fel, liberalii gorjeni susțin că acțiunea de protest poate fi considerată una spontană. Consilierul municipal al PNL, Nicolae Bobu a evitat să spună dacă era necesară autorizarea mitingului, acesta precizând că participanții, pe lângă membri de partid, au fost si simpli cetățeni care au dorit să își exprime nemulțumirile legate de actualul Guvern.