Percheziții pentru contrabandă de țigarete

Share dacă ți-a plăcut!

În această dimineață, au avut loc 6 percheziții domiciliare pe raza județelor Gorj și Mehedinți. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, împreună cu polițiștii din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale, au descins la domiciliul unor persoane bănuite că ar face contrabandă cu țigări.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, alături de polițiștii din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza județului Gorj și 4 percheziții pe raza județului Mehedinți. Două persoane din Drobeta Turnu Severin, în vârstă de 29, respectiv 35 de ani, alături de o persoană din comuna Văgiulești, în vârstă de 65 de ani, au fost vizate de perchezițiile privind săvârșirea infracțiunii de contrabanda. Polițiștii au ridicat de la domiciliile persoanelor bănuite, atât aproximativ 15.500 de țigarete, cât și sume impresionante de bani. În locuințele bărbații suspectați de contrabandă a fost găsită suma de 63.400 de lei, 5000 de euro și 130 de lire sterline.

”Polițiștii au pus în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă” , a transmis Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii contrabandă, urmând să fie luate și măsuri în acest caz.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)