Percheziții pentru comercializarea de tutun

Share dacă ți-a plăcut!

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Târgu-Jiu, la locuința unei femei, bănuită de săvârșirea infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării.

O femeie, în vâstă de 47 de ani, a avut o surpriză de proporții când s-a trezit cu polițiștii la ușă. Aceasta era bănuită că ar fi deținut produse accizabile supuse marcării, în afara antrepozitului fiscal. Suspecta comercializa cantități impresionante de tutun, care ar fi fost nemarcate sau marcate necorespunzător. Polițiștii au ridicat de la domiciliul acesteia cantitatea de 10 kg de tutun mărunțit, având evidențe și cu privire la comercializarea cantității de 100 de kg de tutun, nesupus marcării. Pe numele vinovatei exista un mandat de aducere care a fost  pus în aplicare de către polițiști, femeia fiind condusă la sediul poliției. Descinderea a fost efectuată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României, a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)