Pecingină: ”Scandalagii de la Rovinari, rude cu primarul”

0
391

Vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină reacționează după scandalul din sedința Consiliului Local de miercuri, de la Rovinari, în care consilierii liberali au fost înjurați și huiduiți de un grup de cetățeni care au participat la ședință. Pecingină a sărit în apărarea consilierilor liberali și a precizat că aceștia nu s-au opus proiectelor de hotărâre benefice pentru comunitate ci acelora care sunt ilegale. Mai mult, vicepreședintele liberalilor spune că de fapt rovinărenii care au făcut scandal sunt rude ale primarului Robert Filip.

 

După ce consilierii liberali de la Rovinari au fost făcuți cu ou și cu oțet de câțiva cetățeni care au participat la ședința de Consiliu Local oragizată miercuri, vicepreședintele PNL Gorj, Gheorghe Pecingină îi apără. Acesta a precizat că de fapt liberalii nu au vrut să voteze doar 3 proiecte din cele 26 aflate pe ordinea de zi, pentru că acestea sunt ilegale, proiectele vizând drepturi de superficie, iar unul dintre acestea chiar al firmei ce aparține mamei edilului de la Rovinari.

Mai mult, Pecingină spune că de fapt, cetățenii care au făcut scandal în ședința de consiliu de miercuri sunt de fapt rude cu primarul Robert Filip, dar și foști membri PNL care au fost excluși din partid.