Patrule de poliţie pe străzile din Târgu Jiu pentru depistarea vitezomanilor

0
895

Șoferii care circulă noaptea cu viteză foarte mare pe străzile din municipiul Târgu Jiu riscă să rămână fără permisul de conducere. Primarul Marcel Romanescu a anunțat că de acum înainte în fiecare noapte pe străzile din Târgu Jiu se vor afla două autospeciale de poliţie prevăzute cu radar pentru ca vitezomanii să calce mai puțin pedala de accelerație. Autoritățile au luat această măsură, din cauza numărului tot mai mare de accidente rutiere produse în municipiu.

Aproape noapte de noapte cetăţenii din zona centrală şi din celelalte cartiere sunt deranjaţi de tinerii teribilişti care conduc maşini cu mulţi cai putere şi cu o viteză foarte mare. În special după miezul nopţii pot fi văzute maşini conduse cu viteză ridicată pe diferite străzi, potrivit primarului din Târgu Jiu.

Marcel Romanescu afirmă că a asistat personal la astfel de evenimente şi a luat legătura cu poliţia. Astfel, în fiecare noapte pe străzile din Târgu Jiu se vor afla două autospeciale de poliţie prevăzute cu radar pentru ca vitezomanii să calce mai puțin pedala de accelerație.