Patru polițiști locali intră mâine în greva foamei din cauza presiunilor la care susțin că sunt supuși de către conducerea unității

Share dacă ți-a plăcut!

Patru polițiști locali din Târgu Jiu au anunțat că vor intra mâine în greva foamei. Motivul este legat de faptul că se simt hărțuiți de către conducerea Poliției Locale, care spun, aceștia inventează abateri la locul de muncă pentru a-i putea concedia. Printre polițiștii locali care vor să intre mâine în greva foamei se numără și liderul de sindicat Stelian Mihu, care a decis să fie în acest fel solidar cu cei trei colegi ai săi care au intrat și în comisia de disciplină și s-au ales și cu diminuarea salariului cu 10% pe trei luni. Mihu consideră că cei trei colegi ai săi sunt acuzați abuziv de diferite abateri la locul de muncă, tocmai pentru că au semnalat problemele din cadrul Poliției Locale Târgu-Jiu. Liderul de sindicat al polițiștilor locali, Stelian Mihu susține că a luat legătura inclusiv cu reprezentanții Sindicatului PRO Lex de la nivel național pentru aplanarea acestui conflict, iar în paralel este așteptată și o reacție a primarului Marcel Romanescu.

Stelian Mihu, liderul de sindicat al polițiștilor locali din Târgu-Jiu a povestit și cum au stat într-adevăr lucrurile în cazul celor trei colegi ai săi care au fost sancționați de conducerea instituției în urmă cu o lună.

Cei trei polițiști locali ar fi fost sancționați de conducerea unității în urmă cu o lună, pentru că nu au fost găsiți în zona operelor din Parcul Central, acolo unde ar fi trebuit să asigure paza. În realitate, însă aceștia ar fi fost nevoiți să intervină la un conflict între mai mulți tineri, conflict care s-a produs la câțiva metri distanță de operele brâncușiene, povestește sindicalistul Stelian Mihu.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)