Parlametarii de Gorj recunosc faptul că ministrul Energiei are nevoie de o perioadă de acomodare pentru a se familiariza cu domeniul

Share dacă ți-a plăcut!

Deputatul de Gorj, Mihai Weber, a recunoscut că ministrul Energiei, Anton Anton, are nevoie de o perioadă de acomodare în fruntea instituţiei unde a fost numit. Potrivit preşedintelui executiv al PSD Gorj, în urma discuţiilor pe care le-a purtat cu şeful Ministerului Energiei, a rezultat că Anton Anton este o persoană de acţiune care va pune în practică tot ce îşi va propune.

Ministrul l-a anunţat pe parlamentar că va ajunge şi în Gorj la un moment dat, într-o vizită la Complexul Energetic Oltenia.

Mihai Weber a mai spus că Anton Anton a avut o discuţie cu managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, care i-ar fi lăsat o bună impresie. De asemenea, secretarii de stat Doru Vişan şi Andrei Maioreanu se pare că vor fi păstraţi în echipă.

Potrivit deputatului de Gorj, ministrul Energiei ar avea nevoie de câteva luni de zile pentru a se familiariza cu problemele din sistemul energetic. Anton Anton cunoştea deja situaţia Complexului Energetic Oltenia, din perspectiva achiziţiei certificatelor de dioxid de carbon, precum şi alte probleme de natură legislativă care trebuie soluţionate în favoarea CEO. Exemplul dat de Mihai Weber este modificare Codului Silvic.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)