Parapeți de protecție pe tronsonul Novaci – Rânca

Share dacă ți-a plăcut!

Măsuri pentru creşterea siguranţei rutiere pe DN 67C Novaci – Rânca! În zonele cu pante periculoase, unde este zăpadă mai multă, au fost montați parapeți pe marginea șoselei.De asemenea, s-a constatat că mai este nevoie de doi kilometri de parazapezi in zona releului din Rânca pentru a limita cantitatea de zapada adusă de viscol pe carosabil.

Secţia Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale a actionat pe DN 67C Novaci – Rânca şi în alte două zone cu probleme de pe raza judeţului Gorj, Godeanu şi Dealul Bujorăscu. Au fost adusi parapeti din bazele secţiei şi din Defileul Jiului, unde s-a încheiat modernizarea carosabilului. Ion Tudor, șeful Secției Târgu-Jiu a Drumurilor Naționale a explicat că măsura a fost luată ca urmare a faptului că zona este intens circulată de autovehicule care transportă turiști și există riscul ca în anumite curbe periculoase mașinile să nu poată fi controlate.

De asemenea, reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, împreună cu directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Bogdan Bratu  au decis ca în zona releului din Rânca mai este nevoie de doi kilometri de parazăpezi pentru a crește siguranța traficului rutier.

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)