Păcăliți de casiera unei agenții de turism

0
377

Mai multe persoane au fost înşelate de o angajată a unei agenţii de turism din Drobeta-Turnu Severin. Administratorul firmei care are două puncte de lucru și în județul Gorj, respectiv în Târgu Jiu și la Motru îşi cere scuze clienţilor agenţiei pentru problemele cauzate de salariată şi îi asigură că va căuta soluţii pentru păgubiţi. Polițiștii gorjeni au deschis o anchetă și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru  delapidare și înșelăciune. Cel puțin 40 de persoane cu fost păgubite, iar prejudiciul estimat până acum este de 10 mii de euro.

Conducerea Agenţiei de Voiaj Euphoric Travel din Drobeta Turnu Severin, situată vis-a-vis de Autogara Drobeta, confirmă că o salariată a societăţii a eliberat mai multe chitanţe, facturi şi contracte false pentru achiziţia de pachete turistice, cazul fiind acum în cercetarea poliţiştilor din Severin.

 „Dorim să îndemnăm toţi clienţii să se prezinte la punctul de lucru de la adresa menţionată pentru a verifica dacă biletele de autocar, de avion sau pachetele turistice sunt înregistrate şi rezervate în mod legal”, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei de Voiaj Euphoric Travel.

De asemenea, conducerea agenţiei transmite clienţilor că trebuie să formuleze plângere penală împoriva salariatei agenţiei, cea care a încasat banii pe servicii turistice care nu au fost înregistrate în firmă. Administratorul agenţiei a depus  plângere la Poliție împotriva angajatei, iar polițiștii gorejen au deschis dosar penal pentru delapidare și înșelăciune și continuă cercetările în acest caz. Au fost identificate cel puţin 40 de persoane păgubite, prejudiciul estimat până acum fiind de peste 10.000 de euro.

Daniel Guţă, administratorul societăţii, susţine că nu avea cunoştinţă de faptele angajatei şi că imediat ce a avut primele dovezi a şi făcut plângere la poliţie. De asemenea, îşi cere scuze clienţilor agenţiei pentru problemele cauzate de salariată şi îi asigură că va căuta soluţii pentru păgubiţi. Aceştia urmau să-şi petreacă vacanţa de vară în Grecia, Bulgaria, Dubai.