O nouă comisie de disciplină pentru Marian Rotaru, directorul Direcţiei de Patrimoniu, din Primăria Târgu Jiu. Rotaru este acuzat că nu ar fi completat în mod corespunzător delegaţiile de serviciu

Share dacă ți-a plăcut!

Marian Rotaru va fi din nou cercetat disciplinar. De data aceasta este acuzat că ar avea probleme cu mai multe documente legate de decontarea deplasărilor pe care le-a făcut la Petroşani. Marian Rotaru s-ar fi aflat în acelaşi timp şi la Târgu Jiu şi la Petroşani, după cum rezultă din documente. În realitate, şeful Direcţiei de Patrimoniu discuta la sediul Primăriei Târgu Jiu cu directorii de şcoli, deşi din acte rezultă că era în drum înspre Petroşani.  Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, a declarat că aşteaptă răspunsul Comisiei de disciplină şi nu se va pronunţa legat de Marian Rotaru, deşi a discutat cu acesta. Romanescu spune că îşi doreşte o atmosferă propice lucrului la Direcţia de Patromoniu şi nu scandal.

Marian Rotaru a negat acuzaţiile care i se aduc şi a spus că a încercat să ajungă la Petroşani în ziua în care a completat delegaţia, dar s-a întors din drum, când şi-a dat seama că nu va ajunge la timp la şedinţa cu directorii din Primăria Târgu Jiu.

Marian Rotaru a mai fost analizat în Comisia de disciplină a Primăriei Târgu Jiu, după ce a fost acuzat că a folosit în grădina casei din Leleşti, doi salariaţi ai Direcţiei de Patrimoniu. În cele din urmă Marian Rotaru a fost sancţionat doar cu mustrare scrisă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)