Nu mai aruncați zăpada în stradă

Share dacă ți-a plăcut!

Nu mai aruncați zăpada în stradă! Acesta este apelul pe care îl fac autoritățile locale din Târgu Jiu către toți cetățenii care își curăță trotuarele de zăpadă, iar mai apoi o aruncă în stradă în speranța că se va topi mai repede. Temperaturile extrem de scăzute din această perioadă împiedică procesul de topire și astfel, traficul se va desfășura cu dificultate.

Cantitatea mare de zăpadă căzută în ultimele zile în orașul lui Brâncuși le dă mari bătăi de cap atât autorităților locale cât și cetățenilor din m unicipiu. Polițiștii locali au desfășurat mai multe acțiuni și i-au avertizat pe aceștia să curețe trotuarele de zăpadă, în caz contrar riscând să fie sancționați.

Cetățenii s-au conformat, temându-se că vor fi sancționați și că vor fi nevoiți să scoată din buzunar sume mari de bani. Însă, toată zăpada pe care au adunat-o de pe trotuare au aruncat-o pe carosabil, îngreunând astfel traficul rutier.

Persoanele care nu curăţă zăpada şi gheaţa din preajma locuinţelor, dintre blocuri sau din faţa spaţiilor comerciale pe care le administrează riscă amenzi cuprinse între 100 și 500 de lei.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)