Mort după ce s-a aruncat de la etajul 4

Share dacă ți-a plăcut!

Tragedie în această dimineață la Rovinari. Un bărbat de 68 de ani și-a pierdut viața după ce s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia.  Inainte să recurgă la acest gest, rovinăreanul a dat foc  la apartament iar apoi s-a aruncat de la balcon. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru a  stinge flăcările. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat minute în șir, însă în ciuda eforturilor depuse nu l-au mai putut salva.

Potrivit cunoscuților bărbatul a avea probleme în familie. Acesta se certa frecvent cu soția care l-a părăsit. Cei doi au împreună 4 copii, însă bărbatul locuia singur de mai multă vreme. În această dimineață, rovinăreanul a decis să încheie socotelile cu viața, așa că și-a incendiat locuința. Când au simțit mirosul de fum, vecinii au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul pompierior. În momentul în care salvatorii au intrat în apartament să stingă flăcările, bărbatul s-a aruncat de la balcon.

Trei ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, s-au deplasat la fața locului, însă în ciuda manevrelor de resusciatre, medicii nu au putut decât să constate decesul. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru distrugere și ucidere din culpă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)