Ministerul Transporturilor a prelungit restricţiile de circulaţie şi pe perioada de iarnă, în Defileul Jiului 

0
307

Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Infrastructură Rutieră, a prelungit restricţiile de circulaţie în Defileul Jiului şi pe perioada iernii pentru executarea unor categorii de lucrări. Potrivit subprefectului de Gorj, Sorin Arjoca, se va circula în regim semaforizat pe anumite tronsoane din DN 66 Bumbeşti-Jiu – Petroşani, până în data de 15 martie 2018.

Astfel, constructorii vor avea posibilitatea să execute anumite lucrări, dacă nu va ninge din abundenţă şi temperaturile nu vor scădea drastic.

Subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca, a mai declarat că este vorba de lucrări de intervenţie când va fi cazul. Se va mai lucra la rigolele de pe marginea drumului, dacă temperaturile vor fi peste 5 grade Celsius.

Sorin Arjoca a mai spus că mai sunt de executat lucrări la podul de la intrarea din Defilului Jiului, din  Bumbeşti Jiu. Se va circula pe un singur sens, atunci când în zonă vor fi aduse macarale de mari dimensiuni.

Lucrările din Defileul Jiului au o valoare de 158 de milioane de lei şi sunt executate de un consorţiu de firme în frunte cu o companie spaniolă şi una italiană.