Mihai Weber:”Mi-l doresc pe Cosmin Popescu în echipă”

Share dacă ți-a plăcut!

“Voi merge la viitoarele alegeri din poziția de președinte executiv”, a declarat astăzi parlamentarul Mihai Weber care a readus în discuție subiectul privind alegerile pentru desemnarea viitoarei conduceri a PSD Gorj. Weber a lăsat să se înțeleagă faptul că, cel mai potrivit să candideze pentru șefia organizației județene ar fi Cosmin Popescu, actualul președinte al Consiliului Județean Gorj. Președintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber a vorbit din nou despre un tandem format din el și Cosmin Popescu la conducerea organizației județene și a lăsat să se înțeleagă faptul că șeful județului ar fi cel mai indicat să preia șefia PSD Gorj, având în vedere faptul că nu este nevoit să facă deplasări atât de dese în afara județului.

Deputatul PSD de Gorj a readus în discuție și subiectul privind organizarea de alegeri la organizațiile din teritoriu, chiar înainte de anul 2021, termenul anunțat inițial de conducerea centrală.

Weber neagă în continuare tensiunile din sânul partidului și spune că în ceea ce privește poziția actualului lider al PSD Gorj, Florin Cârciumaru, acesta a spus foarte clar că nu va mai candida la viitoarele alegeri pentru șefia organizației județene, indiferent de data la care vor avea loc acestea.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)