Mihai Weber, revoltat că Ion Işfan nu a fost sancţionat de PSD Târgu Jiu. Deputatul cere sancțiuni la organizația municipală

0
369

Preşedinele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, este revoltat în legătură cu modul în care social-democraţii din filiala locală Târgu Jiu au rezolvat situaţia lui Ion Işfan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Parlamentarul susţine că este de neacceptat ceea ce s-a întâmplat la şedinţa în care a fost analizată activitatea lui Ion Işfan. Acesta fusese acuzat că a afectat imaginea partidului, însă, în cele din urmă, nu a fost sancţionat, ci iertat de către colegi.

Deputatul Weber anunţă că lucrurile nu vor rămâne aşa şi situaţia respectivă va fi analizată în cadrul Organizaţiei Judeţene, chiar într-o şedinţă de Comitet Executiv.

Parlamentarul Mihai Weber susţine că va cere lămuriri de la conducerea organizației municipale și, după caz, nu exclude să fie dispuse și sancţiuni. Weber susține că este inadmisibil ca Ion Işfan să fie luat în braţe de PSD şi să iasă de pe un cal alb de la partid, în condițiile în care a generat atâtea probleme.

Deputatul îi reproşează lui Ion Işfan că nu a procedat corect în cazul scandalului legat de sporul de calculator şi a afectat și imaginea partidului prin comportamentul pe care l-a avut faţă de unii directori de şcoli.