Mihai Weber nu-l consideră potrivit pe Adrian Tudor pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu și spune că are deja un candidat stabilit. “Nu domnul Weber stabilește candidații”, susține vicele de la municipiu

0
385

Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj i-a tăiat din start elanul viceprimarului din Târgu-Jiu, Adrian Tudor, care la sfârșitul săptămânii trecute declara că și-ar dori ca partidul să îl stabilească drept candidat pentru postul de primar de la Târgu-Jiu la alegerile din 2020. Mihai Weber susține că are déjà un nume de candidat pe care îl consideră cel mai potrivit pentru această competiție electorală, numele acestuia urmând a fi făcut public la primăvară. Mai mult decât atât, Weber susține că există două posibile variante de candidați, însă  pe una dintre acestea o consideră cea mai potrivită.

Președintele executiv al social-democraților gorjeni, Mihai Weber a făcut și o scurtă descriere a candidatului care ar urma să fie susținut de partid pentru o candidatură la Primăria Târgu-Jiu: are în jur de 40 de ani și are și suficientă notorietate.  Deputatul a lăsat, însă să se înțeleagă faptul că nu este vorba despre acualul vice al municipiului Târgu-Jiu, Adrian Tudor.

În replică, viceprimarul social-democrat, Adrian Tudor susține că nu Mihai Weber este cel care stabilește candidații și îi transmite public acestuia să nu își mai exprime puncte de vedere despre colegi în altă parte decât în interiorul partidului.