Marcel Romanescu și Adrian Tudor, reacții după referendum. Prezența scăzută la vot a fost generată de politizarea acestuia

Share dacă ți-a plăcut!

Marcel Romanescu, liderul  PNL Târgu-Jiu și Adrian Tudor, președinte executiv PSD Târgu-Jiu,  reacții similare privind prezența slabă la urne la referendumul pentru familia tradițională, organizat în zilele de 6 și 7 octombrie.

Edilul municipiului a mărturisit că a mers la vot chiar în prima zi de desfășurare a referendumului pentru a-și exercita dreptul democratic, însă susține că politizarea referendumului a dus la o prezență foarte scăzută la urne. Romanescu afirmă că cetățenii ar fi mers în număr mult mai mare să voteze la referendumul pentru familia tradițională, dacă nu ar fi existat mesaje politice de promovare a scrutinului electoral.

La rândul său, Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu afirmă că organizarea pentru referendum a fost una exemplară, însă doar imixtiunea politicului a dus la rezultatul votului de acum. “Era o inițiativă cetățenească și trebuia lăsat poporul să decidă singur”, mai spune Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu.

În ciuda acestui lucru, Adrian Tudor este de părere că cetățenii ar fi trebuit să își exercite în număr cât mai mare votul, nu să boicoteze referendumul, prin neprezentarea la urne.

 

 

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)