Manager interimar la Clubul Sportiv Municipal

Share dacă ți-a plăcut!

Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu va fi condus de săptămâna viitoare de un manager interimar. Edilul municipiului Târgu Jiu a anunţat că numirea va fi una temporară. Marcel Romanescu îşi doreşte un director cu experienţă care să gestioneze activitatea timp de şase luni. Primarul a exclus din start ca Mihai Prunariu să preia Clubul Sportiv Municipal, având în vedere că este director al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu.

 Autoritățile locale au anunțat în urmă cu câteva zile amânarea concursului pentru șefia CSM Târgu Jiu, după ce au fost informate că unitățile sportive din teritoriu vor trece prin strategia de descentralizare. Primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu susține, însă că anularea concursului nu înseamnă că noul CSM nu va avea un manager. Cel care va conduce entitatea sportivă va fi numit in interimat săptămâna viitoare și nu va mai trebui să susțină un concurs.

La Primăria Târgu Jiu au fost depuse trei dosare pentru selecţie, însă concursul a fost amânat. Motivul este legat de faptul că Ministerul Sporturilor intenţionează să cedeze autorităţilor locale sau județene cluburile sportive aflate în subordinea autorităţii centrale. Astfel, CSM şi Clubul Sportiv Pandurii s-ar putea unifica la un moment dat. Până atunci la CSM conducerea va fi asigurată de un director interimar.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)