Mai marii județului și-au făcut deja planuri pentru anul care tocmai a început

0
269

Mai marii județului și-au făcut deja planuri pentru noul an, chiar dacă au trecut doar câteva zile de la intrarea în 2018. Cu toate că se anunță un an greu pentru români, în special ca urmare a măsurilor fiscale adoptate de Executiv, politicienii, dar și autoritățile județene și locale vorbesc despre planuri îndrăznețe. Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, de exemplu, afirmă că își dorește să realizeze cât mai multe proiecte pentru comunitate. Pe plan politic, vicepreședintele PSD Gorj susține că 2018 este un an de tatonare și pregătire pentru alegerile din 2019 și 2020.

Și primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu își dorește să aibă parte anul acesta de cât mai multe realizări, atât în plan personal, cât și administrativ. Edilul afirmă că realizarea unui buget pentru anul în curs, dar și inițierea de proiecte pentru realizarea de noi locuri de parcare în municipiu, reprezintă principalele sale priorități.

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu și-a stabilit și el obiectivele pentru 2018: să rezolve cât mai multe dintre problemele legate de fondul funciar, dar și să aibă o bună colaborare cu șefii de instituții publice deconcentrate.