Mai este nevoie de fonduri pentru finalizarea lucrărilor la Stadionul Municipal din Târgu Jiu

0
312

Autorităţile locale mai au nevoie de fonduri pentru finalizarea lucrărilor la noul Stadion Municipal din Târgu Jiu. Potrivit viceprimarului din Târgu Jiu, Aurel Popescu, mai sunt de executat o parte a lucrărilor de sistematizare pe verticală şi asigurarea utilităţilor. Este vorba de canalizarea pluvială şi menajeră. Autorităţile caută fonduri tot la Compania Naţională de Investiţii.

Potrivit lui Aurel Popescu, primarul se va deplasa în această săptămână la Bucureşti pentru a face rost de fonduri. Viceprimarul a precizat că este nevoie urgentă de fonduri pentru a se demara licitaţia şi pentru ca lucrările amintite să poată fi începute în prima lună de primăvară.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a mai spus că în situaţia în care licitaţia va avea loc în luna martie stadionul va putea fi folosit încă din vară. Conform lui Aurel Popescu pentru realizarea lucrărilor sunt necesare doar trei luni de zile. Dacă nu vor fi probleme la licitaţie, respectiv contestaţii, Aurel Popescu este de părere că până pe 1 iunie Stadionul Municipal va fi gata.