Luis Popa este noul director al Serviciului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj

Share dacă ți-a plăcut!

Luis Popa este noul director al Serviciului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Gorj. Social-democratul Luis Popa a obținut 72 de puncte la proba scrisă, fiind de altfel și singurul care a promovat această probă. De asemenea, Luis Popa a a trecut ieri și de proba interviului, reușind să obțină  75 de puncte, ceea ce însemnă că a fost declarat admis, după cum a anunțat Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj.

Luis Popa se află de câțiva ani la conducerea Polaris M.Holding, societate care asigură colectarea deşeurilor menajere în Târgu Jiu şi în alte localităţi din Gorj.

Acesta a anunțat de mai mult timp că își dorește să facă pasul în administrația publică și profitând de faptul că postul de director al Serviciului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj rămăsese vacant după pensionarea fostului director, s-a înscris acum la concursul pe care l-a și promovat. În total la concursul pentru postul de director din cadrul Serviciului Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj s-au înscris inițial șapte candidați, însă doar patru au și participat la proba scrisă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)