Lucrările care blochează circulaţia, sistate pe perioada iernii

Share dacă ți-a plăcut!

Autoritățile din Târgu-Jiu iau în calcul să sisteze pe perioada iernii anumite lucrări care ar putea bloca circulația în municipiu. Cu toate acestea, se lucrează în continuare la refacerea carosabilului, numai însă în condițiile în care și vremea va permite. Sunt în execuție și alte lucrări, care au termen până la finalul acestui an, cum ar fi, de exemplu modernizarea infrastructurii de electricitate pe Calea Eroilor.

Lucrările care blochează circulaţia în municipiul Târgu Jiu vor fi sistate, dacă va fi cazul. Se va avea în vedere continuarea acelor lucrări care au prevedere bugetară în 2018 şi vor trebui încheiate până la finalul acestui an. Este vorba de modernizarea infrastructurii de electricitate pe Calea Eroilor, un proiect derulat şi finanţat de compania CEZ.

În momentul de faţă nu a nins suficient de mult pentru ca anumite lucrări să încurce intervenţia utilajelor. Dacă va fi nevoie se va decide şi sistarea lucrărilor pe anumite tronsoane, pentru a permite intervenţia utilajelor. Deocamdată, nu este cazul, afirmă Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)