Localnicii din Scoarţa, supravegheaţi video

Share dacă ți-a plăcut!

Locuitorii comunei Scoarţa sunt supravegheaţi video de către autorităţile locale. În momentul de faţă au fost montate sisteme de supraveghere video în satul Bobu, unde trăieşte o comunitate importantă de cetăţeni de etnie rromă. O cameră performantă este amplasată şi în zona centrală a localităţii.

Sistemul de supraveghere video va fi de folos poliţiei care foloseşte de multe ori imaginile pentru a identifica autorii anumitor fapte sau pentru a se lămuri în legătură cu producerea anumitor evenimente pe raza localităţii, susțin autoritățile. Hoţii au reuşit chiar să fure  benzina din rezervorul unei maşini care aparţine Primăriei Scoarţa, așa că edilul localității a decis să monteze camere de supraveghere în punctele cheie ale comunei. Pentru prevenirea acestor incidente, Ion Stamatoiu susține că vor mai fi montate camere video și la Copăcioasa, Pişteşti, dar  şi la Budieni. În zona se fură mult lemne, dar se produc şi multe accidente rutiere pe DN 67, a completat primarul din Scoarţa.

Prin montarea de camere de supreveghere, autoritățile din Scoarța speră ca infracțiunile comise pe raza localității să scadă.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)