Liderul PSD Gorj vorbeşte despre situaţia viceprimarului din Târgu Jiu, Aurel Popescu, declarat incompatibil de ANI

Share dacă ți-a plăcut!

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a vorbit astăzi despre situaţia politică a  viceprimarului din Târgu Jiu, Aurel Popescu, declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Potrivit lui Florin Cârciumaru, primarii şi viceprimarii care au avut sau au asemenea probleme ar putea să scape de ele, având în vedere că legea a fost modificată şi se află la promulgare la preşedinte. Liderul PSD Gorj afirmă, de asemenea că declararea incompatibilității lui Aurel Popescu nu afectează cu nimic organizația județeană.

Ex-primarul din Târgu Jiu susține că nu se impune o demisie a lui Aurel Popescu din funcţia de viceprimar, în ciuda faptului că există voci care au solicitat acest lucru.Cârciumaru afirmă că sunt doar răutăți din partea unor contestatari ai viceprimarului de la municipiu.  Senatorul amintește din nou că  legea care a avut anumite scăpări care au afectat activitatea aleşilor locali a fost îmbunătăţită şi urmează să intre în vigoare dacă va fi promulgată. Chiar și în aceste condiții, liderul social-democraților gorjeni refuză să comenteze care ar mai fi şansele lui Aurel Popescu în ceea ce priveşte ocuparea unor funcţii în administraţie, în viitorul apropiat.

Situația politică a vicelui din Târgu-Jiu, Aurel Popescu va fi cel mai probabil tranșată în Biroul Permanent Municipal, unde se va decide și pe mâna cui se va merge  în urma alegerilor care vor avea loc în partid în această toamnă. Aurel Popescu a fost declarat incompatibil de ANI, întrucât a fost simultan viceprimar şi membru în Consiliile de Administraţie din cadrul a patru şcoli din municipiu.

Share dacă ți-a plăcut!
Copyright Protect ! :)