Liberalii au renunțat la referendumul de dizolvare a Consiliului Local Târgu Jiu. Primarul Marcel Romanescu a considerat inportună organizarea unui referendum care ar fi bulversat activitatea instituţiei pe care o conduce.

0
212

Liberalii din Organizaţia Locală Târgu Jiu au decis aseară, în cadrul unei şedinţe, să nu facă niciun fel de demersuri pentru organizarea unui referendum de dizolvare a Consiliului Local din municipiu.

Potrivit lui Eduard Berca, ales local în Târgu Jiu, colegii săi au dat dovadă de maturitate politică în momentul în care au decis să nu mai susţină strângerea de semnături pentru organizarea referendumului.

Consilierul local Eduard Berca este de părere că există alte teme importante în această pereioadă, precum adoptarea Bugetului pentru Primăria Târgu Jiu.

Eduard Berca a mai spus că s-a aflat între susţinătorii ideii organizării referendumului, însă cunoştea faptul că este vorba de un demers greu de pus în aplicare. Liberalii au decis în cele din urmă să nu mai susţină ideea organizării referendumului.